Aamand-logo

Festarrangør Jylland

Aamand Udlejningscenter er din lokale festarrangør i Jylland. Vi sørger for at rammerne er i orden til et vellykket og mindeværdigt arrangement. Vi er din professionelle festarrangør, med Jylland som primært leveringsområde. Har du brug for en pålidelig festarrangør i Jylland, der har alt til festen, er Aamand Udlejningscenter klar til udrykning. Prøv eventuelt vores spændende pakkeløsninger, eller benyt dig af vores behjælpelige online festguide.

Pakkeløsninger fra din lokale festarrangør i Jylland

Vi gør det nemt for dig. Hos din lokale festarrangør i Jylland, kan du selv bestille servicen til dit arrangement, næsten uanset hvor mange I bliver. Med særligt sammensatte ”Festpakker", der er baseret på vores mangeårige erfaring i branchen, tilbyder vi dig helstøbte og gennemtænkte løsning. Vi er din festarrangør fra Jylland, med de rigtige input. Se hvordan vi har sammensat servicen mv., i fire typiske pakker. Vælg den pakke, der rammer dit behov og angiv antallet af gæster, så er du dækket ind. Aamand Udlejningscenter er din lokale festarrangør i Jylland, vi gør det lidt nemmere for dig.

Festguide – til og fra en lokal festarrangør i Jylland

Skal du til at arrangere en fest, kan du få glæde af al den hjælp du kan finde og få. Din lokale festarrangør i Jylland – Aamands Udlejningscenter, har lagt en decideret festguide op på hjemmesiden. Vores festguide giver dig et hurtigt overblik og en idé om hvad, og hvor meget, du skal bruge af de forskellige slags festtilbehør til dit arrangement.

Festarrangør i Jylland med et stort personligt engagement

Brug din energiske og opmærksomme festarrangør fra Jylland. Vi lever af vores kunder, og vi går altid op i at du er tilfreds med vores service. Det håber vi giver anledning til at du kommer tilbage igen, og igen… Har du spørgsmål til din online bestilling, eller andre ting du har brug for at få afklaret, er vi parate til at hjælpe dig videre. Kontakt os i dag på telefon 74 50 64 40 eller via info@aamands.dk.
Mandag d. 19 februar 2018
Aamand Udlejningsright - Månedens tilbud
 MadUdAfHuset billede - Hurtig oversidt - Aamand Udlejningsright
Aamand Udlejningsright - Hurtigt prisoverslag over din fest

Teltudlejning og jukeboxudlejning / musikboxudlejning samt serviceudlejning.

Udlejning af:

Telte, Partytelt, jukeboxe, karaoke, serviceudlejning, digital jukeboxe, slushice, fadøl, softicemaskiner og udlejning af borde stole.

Kørsel_bund

Aamands blog:

Aamand udlejingscenter logo

Over 30 års erfaring med udlejning af telte, borde, stole og service.

baggrund

Gå til mobilwebsite      Aamand Udlejningscenter - alle priser er i DKK og incl. moms excl fragt.

Tlf 74 50 64 40

-

Vojens: Ringtvedvej 8, 6500 Vojens

-

Tlf 74 62 64 45

-

Aabenraa: Brunde Vest 2B, 6230 Rødekro 

-

Fax 74 50 61 29

Aamand Udlejningscenter facebook Aamand udlejingscenter dankortAamand udlejingscenter visakort