Forside Forside
Forside      Forside

Udlejning Kolding

Alt til festen. Leder du efter lokal og personlig udlejning i Kolding, er Aamand Udlejningscenter løsningen. Vi er din professionelle udlejning i Kolding. Vi har alt hvad du skal bruge til et vellykket arrangement.

Din lokale udlejning i Kolding, vi har alt i telte, borde, stole, festudstyr, service, jukeboxe og meget mere. Se og bestil online fra vore kæmpe udvalg. 

Alt til din fest – lokal udlejning i Kolding

Vi leverer naturligvis til hele Sønderjylland. Vi tilbyder udlejning i Kolding og alle de andre store og mindre byer i Sønderjylland. Her på vores brugervenlige hjemmeside kan du finde alt hvad du skal bruge til festen. Klik på det du skal bruge, skriv hvor mange du skal bruge af hver enhed, nemt og hurtigt er du allerede et stort skridt videre i din festplanlægning.


Udlejning til Kolding og hele Sønderjylland – brug vores online festguide

Vores 25 års erfaring, indenfor udlejning til Kolding og hele Sønderjylland, giver dig en masse fordele som kunde. Udlejning til Kolding og alle de omkringliggende byer har været vores speciale gennem tiderne. Vi tilbyder professionel teltudlejning, udlejning af borde, stole, service og alt det andet der skal til for at du kan få et vellykket arrangement. Brug vores smarte online ”Festguide”, et hjælperedskab som vi har lagt ud til dig der står for festplanlægningen. 

Er du i tvivl om, hvor meget festudstyr der skal bruges til dit arrangement, er vores online "Festguide" lige det, du har brug for. Guiden kan automatisk give dig et svar på hvilken størrelse telt du skal bruge, samt komme med forslag til hvilken service der kunne blive aktuelt. Brug vores online ”Festguide”, nemt, hurtigt og gratis.Opsætning og udlejning i Kolding og resten af Sønderjylland

Lejer du et af vores flotte telte tilbyder vi naturligvis både opsætning og udlejning i Kolding og resten af Sønderjylland. Mange af vores telte i teltudlejningen kan du dog nemt og hurtigt selv sætte op, men vores helt store løsninger kræver professionelt personale. Vi kommer med teltet, sætter det hele op, inklusiv eventuelle gulve og varmeløsninger – når festen er veloverstået kommer vi og fjerner det hele igen. Nemt og bekvemt for dig.

Aamand udlejingscenter logo

Over 30 års erfaring med udlejning af telte, borde, stole og service. - alle priser er i DKK og incl. moms excl fragt.

Vojens: Tlf 74 50 64 40  Forside
Ringtvedvej 8,
6500 Vojens

-

Aabenraa: Tlf 74 62 64 45
Brunde Vest 2B,
6230 Rødekro 

Cookie-indstillinger - Privatlivspolitik
Aamand Udlejningscenter facebook Aamand udlejingscenter dankort Aamand udlejingscenter visakort