Forside Forside
Forside      Forside

Festtilbehør

Aamand Udlejningscenter er din leverandør af festtilbehør til dit festlige arrangement. Vi er Danmarks bedste udlejningscenter – alt i festtelte, festtilbehør og alt det andet til festen.
Få input fra vores kæmpeudvalg i festtilbehør, og giv festen en professionel baggrund. Dine gæster har det perfekte festtilbehør, når du har forsynet dig hos Aamand Udlejningscenter.

Festtilbehør til alle arrangementer og fester

Vi din totalleverandør af festtilbehør, uanset hvilket arrangement du står over for at skulle holde. Vi har ganske enkelt alt det festtilbehør du skal bruge. Se eksempelvis vores kæmpe udvalg i telte, borde, stole og service. Aamand Udlejningscenter er det naturlige valg til at danne de perfekte rammer om dit arrangement.
Alt vores festtilbehør er designet således det både er smukt, funktionelt og ikke mindst slidstærkt. Du slipper for at tænke på om dit lejede festtilbehør virker, eller om det holder til dit arrangement. Aamand Udlejningscenter har kun kvalitets festtilbehør.

Lej alt dit festtilbehør ét sted 

Det er naturligt at du som arrangør af festen har mange jern i ilden op til, under og efter festen. Du bruger mange kræfter og ressourcer på menuen, bordplanen, borddækningen, udsmykningen og underholdningen. Detaljerne skal være i orden, således helhedsindtrykket af det festlige arrangement ikke bliver ødelagt af små irriterende fejl og mangler. For at kunne skabe den perfekte fest til dig og dine gæster, har vi et stort og varieret udvalg i festtilbehør, lidt for enhver smag, noget for enhver pengepung og meget af hver enhed. 
Vi opfordrer dig til at tage en tur rundt på vores spændende og informative hjemmeside. Her kan du læse mere om vores festtilbehør, finde priser på alt, lære at folde servietter – ja, kort sagt blive inspireret til en rigtig god fest. Vi kan måske også give dig input festtilbehør som du måske ellers ville havde overset i planlægningsfasen.

Spørg os bare om festtilbehøret

Har du spørgsmål til din online bestilling, eller andre ting du har brug for at få afklaret, er vi parate til at hjælpe dig videre. Kontakt os i dag på telefon 74 50 64 40 eller via e-mail info@aamands.dk.

Aamand udlejingscenter logo

Over 30 års erfaring med udlejning af telte, borde, stole og service. - alle priser er i DKK og incl. moms excl fragt.

Vojens: Tlf 74 50 64 40  Forside
Ringtvedvej 8,
6500 Vojens

-

Aabenraa: Tlf 74 62 64 45
Brunde Vest 2B,
6230 Rødekro 

Cookie-indstillinger - Privatlivspolitik
Aamand Udlejningscenter facebook Aamand udlejingscenter dankort Aamand udlejingscenter visakort