Forside Forside
Forside      Forside

Hoppeborg udlejning

Lad alle festens deltagere more sig, benyt vores hoppeborg udlejning. Aamands hoppeborg udlejning har løsninger til de små og de lidt større legelystne festdeltagere.
Aamands hoppeborg udlejning tilbyder hoppeborge til de helt små, de mellemstore og de helt store børn. Vælger du at leje 2 hoppeborge, sørger vi for en fornuftig pris.

Aamands hoppeborg udlejning for børn

Hoppeborg udlejningen hos Aamand Udlejningscenter består af hoppeborge til børn i alle aldre. Vi har hoppeborge med 3 sider, så de små kan holdes fra at falde ud og slå sig, under deres altid energiske hoppeleg. Dejlige farver og sjove figurer er med til at sætte de perfekte rammer om jeres festlige indslag.
Aamands hoppeborg udlejning anbefaler at vores kunder læser de sikkerhedsvejledninger vi har lagt på hjemmesiden, med de rette foranstaltninger er hoppeborgen kun sjov og ballade.

Hoppeborg udlejning med høj kvalitet og fokus på sikkerheden

Aamands hoppeborg udlejning har et stort fokus på at kvalitet og sikkerhed altid er i højsædet. Vi gennemser og servicerer altid vores hoppeborge efter de har været udlejet. Dermed er du sikret at få hoppeborge der er 100 % i orden til din fest.
Vores hoppeborge, hoppeslotte eller hoppepuder bringer altid lykke, og så er fysisk aktivitet altid en perfekt måde at ryste børnene sammen med.

Aamand hoppeborg udlejning med personlig service og høj standard

I vores hoppeborg udlejning mærker du straks, at vi lever af vores kunder. Vi går op i at vores kunder er tilfredse og kommer igen, og igen. Blandt andet derfor er vi altid meget interesserede i, at du har succes med dit arrangement.
Har du spørgsmål til din online bestilling, eller andre ting du har brug for at få afklaret, er vi parate til at hjælpe dig videre. Kontakt os i dag på telefon 74 50 64 40 eller via e-mail info@aamands.dk.
Læs mere angående sikkerhed og regler

Aamand udlejingscenter logo

Over 30 års erfaring med udlejning af telte, borde, stole og service. - alle priser er i DKK og incl. moms excl fragt.

Vojens: Tlf 74 50 64 40  Forside
Ringtvedvej 8,
6500 Vojens

-

Aabenraa: Tlf 74 62 64 45
Brunde Vest 2B,
6230 Rødekro 

Cookie-indstillinger - Privatlivspolitik
Aamand Udlejningscenter facebook Aamand udlejingscenter dankort Aamand udlejingscenter visakort