Forside Forside
Forside      Forside

Jukebox Jylland

Vælg en jukebox fra Jyllands bedste festudlejning, Aamands Udlejningscenter, så har du det perfekte alternativ til dyr livemusik. Book en flot og velspillende jukebox fra Jyllands mest pålidelige festleverandør. Få den perfekte fest og nyd den god musik fra en festlig jukebox. Jyllands største udvalg i festtilbehør finder du her i vores brugervenlige webshop. Se mere under menupunktet jukebox og få Jyllands bedste fest.

Billig udlejning af jukebox til Jyllands bedste kunder

Til alle budgetter og festsale har vi en jukebox. Jyllands bedste festudlejning har så lave priser, at alle kan være med, og vælger du en af vores jukeboxe som alternativ til livemusik, er der rigtigt mange penge at spare. Vi leverer stort set alt indenfor tilbehør til festen. Sammensæt selv det du har behov for og se hvor billige vi er. Vores pris på en jukebox til Jyllands bedste kunder er altid konkurrencedygtig, og tåler naturligvis sammenligning. Det er på én og samme tid både nemt og billigt at leje en jukebox i Jyllands bedste udlejningswebshop: Aamands.dk

Den absolut smarteste jukebox fra Jyllands mest pålidelige udlejning

Se vores store udvalg af festligt tilbehør og indslag. Her finder du blandt andet markedets smarteste jukebox. Fra Jyllands mest pålidelige udlejningscenter kan du nemlig få musik til festen med den smarte Sir Juke Jukebox. Denne flotte og virkelig smarte jukebox er svaret til dig, der både har brug for en jukebox, en musiker og en DJ. Sir Juke indeholder blandt meget andet, et kæmpeudvalg i forskellige musiktemaer - eksempelvis 60'er, 70'er og 80'er-musik. Med Sir Juke jukeboxen, kan du selv lave dine egne spillelister, du kan styre lydniveauet for musik og speak, samt bruge maskinen som traditionel jukebox. Jyllands bedste udlejningscenter byder dig og dine gæster op til dans.

Vælg din jukebox fra Jyllands bedste udlejningsservice

Kontakt os i dag hvis du vil høre mere om Sir Duke eller en anden smart jukebox. Jyllands bedste udlejningsservice er klar til at servicere dig. Kontakt os på telefon 74 50 64 40 eller på e-mail info@aamands.dk.
Aamand udlejingscenter logo

Over 30 års erfaring med udlejning af telte, borde, stole og service. - alle priser er i DKK og incl. moms excl fragt.

Vojens: Tlf 74 50 64 40  Forside
Ringtvedvej 8,
6500 Vojens

-

Aabenraa: Tlf 74 62 64 45
Brunde Vest 2B,
6230 Rødekro 

Cookie-indstillinger - Privatlivspolitik
Aamand Udlejningscenter facebook Aamand udlejingscenter dankort Aamand udlejingscenter visakort