Aamand-logo

Cookies og privatlivspolitik

Cookies & Privatlivspolitik

 

Aamands Udlejningscenter ønsker med denne erklæring at forklare hvordan vi håndterer dine personoplysninger

 

1.    Hjemmeside


Når du besøger vores hjemmeside, indsamles der oplysninger om dig, som bruges til at tilpasse og forbedre vores indhold. Hvis du ikke ønsker at der indsamles oplysninger, bør du slette dine cookies (Se vejledning her)

 

Cookies

Vores hjemmeside anvender ”cookies”, det er en tekstfil som gemmes på din computer, mobil, tablet el. tilsvarende med det formål at genkende den, huske indstillinger og udføre statistik. Cookies kan ikke indeholde skadelig kode som f.eks. virus.

 

Det er som sagt muligt at slette eller blokere for cookies, se vejledning her

 

Websitet indeholder cookies fra flg. tredjeparter

- Google Analytics

 

Vi bruger Google Analytics til at analysere hvordan du bruger vores site, vi bruger ikke informationen til andet end statistik, men da der er tale om et statistiksystem der er placeret hos Google sendes statistikdata til Google Analytics.

Nogle Google analytics-cookies slettes så snart du lukker din browser andre lagres i op til 2 år, medmindre du selv sletter dem.

 

 

2.    Dataansvarlig

 

Aamands Udlejningscenter er dataansvarlige.

 

Aamands Udlejningscenter kontaktoplysninger:
Aamands Udlejningscenter

Ringtvedvej 8,

6500 Vojens  

Aamands Udlejningscenter udfører al håndtering af personlige data i overensstemmelse med gældende lovgivning.

 

 

Hvordan indsamler Aamands Udlejningscenter personoplysninger?

 

Aamands Udlejningscenter indsamler personoplysninger på flg. vis:

·         Via browser cookies, ved besøg på vores hjemmeside

·         Ved onlinebestillinger, her registrerer vi oplysninger om kunder og leverandører

·         Ved ”likes” af vores side på Facebook

·         Ved anmodning om tilbud på vores hjemmeside, her kan du frivilligt vælge at afgive dine personoplysninger i form af navn, adresse og telefon nr. (accepteres tilbuddet ikke slettes oplysningerne efter et år). 

 

Indsamling af personoplysninger samt behandling af disse vil til enhver tid ske i henhold til loven.

 

Personoplysninger

Personoplysninger er alle slags informationer der i et eller andet omfang kan henføres til dig. Når du benytter vores hjemmeside, indsamler og behandler vi en række sådanne informationer.

Vi indsamler flg. oplysninger om dig:

 

·         Navn, adresse, telefonnummer, e-mail, samt andre almene personoplysninger.

·         Tekniske oplysninger om din computer, tablet eller mobil, dit IP-nummer, geografisk placering samt hvilke sider du klikker på(interesser).

·         Interesser (såsom alder, lokation og andre sider du liker på facebook)

 

Sikkerhed

Vi har truffet tekniske og organisatoriske foranstaltninger mod at dine oplysninger hændeligt eller ulovligt bliver slettet, offentliggjort, fortabt, forringet eller uvedkommendes kendskab, misbruges eller i øvrigt behandles i strid med lovgivningen.


3.    Formål

 

Aamands Udlejningscenter indsamler udelukkende personoplysninger, som er nødvendige for det formål der beskrives nedenfor.

Aamands Udlejningscenter formål med indsamlingen kan være ét eller flere af følgende:

 

·         Salg og markedsføring overfor kunder

·         Online bestillinger


4.    Juridisk grundlag for behandling

 

Herunder redegøres for de juridiske grundlag, hvorpå Aamands Udlejningscenter baserer behandlingen af dine personoplysninger.

Aamands Udlejningscenter behandler først og fremmest personoplysninger om eksterne parter fordi vi har en legitim interesse medmindre din interesse går forud for dette. Din interesse går forud for dette.

Af legitime interesser, som Aamands Udlejningscenter forfølger kan blandt andet nævnes registrering af kontaktpersoner hos samarbejdspartnere, sikkerhed, samt statistik om adfærd på hjemmesiden.

 

 

Periode for opbevaring

Oplysningerne opbevares i det tidsrum, der er tilladt i forhold til lovgivningen, og vi sletter dem når de ikke længere er nødvendige. Perioden afhænger af karakteren af oplysningen og baggrunden for opbevaring. Der er derfor ikke muligt at angive en generel tidsramme for hvornår oplysningerne slettes.

 

 

Videregivelse af oplysninger

Data om din brug af hjemmesiden, geografisk placering, køn, alderssegment m.v. videregives til tredjeparter i det omfang disse oplysninger er kendt. Du kan se hvilke tredjeparter i afsnittet om ”cookies” ovenfor. Oplysningerne anvendes til målretning af annoncering.

 

 

5.    Dine rettigheder

 

I henhold til persondataforordningen, har du en række rettigheder.

Rettighederne er som følger:

·         Du har ret til at få indsigt i, hvilke personoplysninger Aamands Udlejningscenter behandler om dig.

·         Du har ret til at få berigtiget og ajourført de personoplysninger, Aamands Udlejningscenter har registreret om dig.

·         Du har ret til at få slettet de personoplysninger Aamands Udlejningscenter har registreret om dig. Ønsker du at få slettet dine personoplysninger, sletter Aamands Udlejningscenter alle oplysninger, som Aamands Udlejningscenter ikke efter lovgivning er pålagt at skulle gemme.

·         Er behandlingen af personoplysninger baseret på et samtykke fra dig, har du ret til at trække samtykket tilbage, hvilket betyder, at behandling herefter ophører, medmindre Aamands Udlejningscenter efter lovgivning er pålagt at skulle behandle personoplysningerne.

 

Adgangen kan dog være begrænset af hensyn til andre personers privatlivsbeskyttelse, til forretningshemmeligheder og immaterielle rettigheder.

 

Du kan ved skriftlig anmodning til Aamands Udlejningscenter enten modtage en udskrift af dine personoplysninger, få ajourført dine personoplysninger, gøre indsigelser eller anmode om at få slettet dine personoplysninger.

Anmodningen skal underskrives af dig og indeholde dit navn, adresse, telefonnummer, e- mailadresse.

Du kan også kontakte Aamands Udlejningscenter, hvis du mener, at dine persondata bliver behandlet i strid med lovgivningen eller andre retlige forpligtelser.

 

Anmodningen fremsendes til:


Aamands Udlejningscenter
Ringtvedvej 8,
6500 Vojens  


Aamands Udlejningscenter vil indenfor 1 måned efter modtagelsen af din anmodning om udskrift fremsende denne til din e-mailadresse.

Ved anmodninger om rettelser og/eller sletning af dine personoplysninger, undersøger Aamands Udlejningscenter, om betingelserne er opfyldt, og gennemfører i så fald ændringer eller sletning så hurtigt som muligt.


Aamands Udlejningscenter kan afvise anmodninger, der enten er urimeligt gentagende, kræver uforholdsmæssig teknisk indgriben (for eksempel at udvikle et nyt system eller ændre en eksisterende praksis væsentligt), påvirker beskyttelsen af andres personlige oplysninger, eller i situationer hvor den ønskede handling må anses for værende yderst kompliceret (for eksempel anmodninger om oplysninger, der udelukkende findes som sikkerhedskopier).

 

 

6.    Hvis du ansøger om en stilling hos Aamands Udlejningscenter

 

Når du søger en stilling hos Aamands Udlejningscenter, behandles de oplysninger, som du har givet os i forbindelse med din ansøgning.

Det vil typisk dreje sig om almene personoplysninger såsom navn, adresse, telefonnummer, fødselsdato, e- mailadresse, oplysninger om uddannelsesmæssig baggrund, pensionsforhold, samt oplysninger om nuværende og tidligere beskæftigelse.

Aamands Udlejningscenter bruger oplysningerne til at vurdere, om vi ønsker at tilbyde dig ansættelse, samt til at kommunikere med dig i forbindelse med rekrutteringsprocessen.

Hvis du bliver ansat hos Aamands Udlejningscenter, gemmes dine oplysninger i overensstemmelse med Aamands Udlejningscenter’s interne persondatapolitik.

 

Ansøgninger fra kandidater, der ikke ansættes slettes direkte efter.


Aamands Udlejningscenter beskytter dine personoplysninger i henhold til de beskrevne foranstaltninger under punktet 8 i nærværende erklæring.

Hvis du ønsker adgang til de oplysninger, som Aamands Udlejningscenter behandler om dig, enten i forbindelse med opdatering af dine oplysninger, eller fordi du ønsker at Aamands Udlejningscenter sletter dine oplysninger, kan du rette henvendelse via info@aamands.dk eller tlf. nr. 7450 6440.

Du kan til enhver tid gøre indsigelse mod, at oplysninger om dig gøres til genstand for yderligere behandling.

 

 

7.    Opbevaringssikkerhed og deling af dine personoplysninger

 

Aamands Udlejningscenter beskytter dine personoplysninger og har vedtaget interne regler om informationssikkerhed, som indeholder instrukser og foranstaltninger, der beskytter dine personoplysninger mod uautoriseret offentliggørelse og mod at uvedkommende får adgang eller kendskab til dem.

Aamands Udlejningscenter har fastlagte procedurer for tildeling af adgangsrettigheder til de af vores medarbejdere, der behandler persondata.

I tilfælde af et sikkerhedsbrud, der resulterer i en høj risiko for dig for diskrimination, ID-tyveri, økonomisk tab, tab af omdømme eller anden væsentlig ulempe, vil Aamands Udlejningscenter underrette dig om sikkerhedsbruddet så hurtigt som muligt.

Aamands Udlejningscenter sikkerhedsprocedurer bliver løbende revideret på baggrund af den nyeste teknologiske udvikling.

Udover Aamands Udlejningscenter’s interne systemer benytter vi os af eksterne leverandører af IT-services. Vi har databehandleraftaler med alle relevante eksterne leverandører.

Aamands Udlejningscenter sletter dine personoplysninger, når vi efter lovgivning ikke længere er pålagt at skulle gemme oplysningerne, eller når der ikke længere er et formål med behandlingen.

 

 

8.    Kontakt

 

Hvis du har spørgsmål, kommentarer eller klager til Aamands Udlejningscenter’s behandling af personoplysninger kan du henvende dig skriftligt til:

Aamands Udlejningscenter
Ringtvedvej 8,
6500 Vojens   

Medfører dette ikke en afklaring, kan en eventuel klage herefter rettes til Datatilsynet. Den aktuelle kontaktadresse kan findes på www.datatilsynet.dk.

Eventuelle ændringer i denne erklæring meddeles ved offentliggørelse af nye vilkår og betingelser på Aamands Udlejningscenter’s hjemmeside.

Du kan se datoen for sidste revision af erklæringen nedenfor.

Nov, 2018.

 

 

Udgiver

Hjemmesiden ejes og publiceres af:

Aamands Udlejningscenter
Ringtvedvej 8,
6500 Vojens
Mail: info@aamands.dk

Tlf. nr. 7450 6440  

Mandag d. 2 august 2021
Aamand Udlejningsright - Hurtigt prisoverslag over din fest

Aamands blog:

Aamand udlejingscenter logo

Over 30 års erfaring med udlejning af telte, borde, stole og service.

baggrund

Gå til mobilwebsite      Aamand Udlejningscenter - alle priser er i DKK og incl. moms excl fragt.

Tlf 74 50 64 40

-

Vojens: Ringtvedvej 8, 6500 Vojens

-

Tlf 74 62 64 45

-

Aabenraa: Brunde Vest 2B, 6230 Rødekro 

-

Fax 74 50 61 29

Aamand Udlejningscenter facebook Cookie-indstillinger - Privatlivspolitik Aamand udlejingscenter dankortAamand udlejingscenter visakort