Aamand-logo

Billig teltudlejning

Billig teltudlejning

Aamand Udlejningscenter er en kvalitetsrig og billig teltudlejning der har branchens flotteste telte. Vi tilbyder billig teltudlejning til enhver lejlighed, uanset om det er til den lille havefest eller til det helt store firmaarrangement.

Vi står for billig teltudlejning med de flotteste telte du kan leje til prisen. Vi har alle typer og størrelser telte; store hvide telte med hele 15 meter i bredden, de nærmest futuristiske multipavilloner med panoramavinduer eller vores flotte amerikaner pagode telte. Billig teltudlejnings starter her på hjemmesiden. 


Billig teltudlejning med stil 

Vi tilbyder en billig teltudlejning med uendeligt mange kombinationsmuligheder. Vi forvandler enhver have eller gårdsplads til et eventyrpalads. Med indlagte gulve, grilltelte og danseplads er der lagt op til præcis den fest du ønsker dig. Aamand Udlejningscenter tilbyder billig teltudlejning, hvor du selv vælger størrelse, udseende og design blandt vores mange flotte løsninger, vi tager os af resten.

Billig teltudlejning og rådgivning dig om hvilke muligheder, størrelser og sikkerhedsregler der gør sig gældende for dit arrangement, bedre får du det ikke andre steder. Vi har lagt mange af standardoplysningerne ud på vores flotte hjemmeside, men er naturligvis også parate til at hjælpe dig på telefon 74 50 64 40 eller på e-mail info@aamands.dk.


Billig teltudlejning og en unik festguide


Vi tilbyder billig teltudlejning med mere end 20 års erfaring i branchen. Vi har både billig teltudlejning, udlejning af telte, borde, stole, service og meget andet. En stor del af vores erfaring, og viden om hvad der skal til, for at et arrangement bliver vellykket, har vi gjort tilgængelig for dig, i vores egen online ”Festguide”. 

Hvis du er i tvivl om, hvor meget plads der skal bruges til et 50 personers arrangement, er vores online "Festguide" lige det, du har brug for. Guiden kan automatisk give dig et svar på hvilken størrelse telt du skal bruge, samt komme med forslag til hvilken service der kunne blive aktuelt. Brug vores online ”Festguide”, nemt, hurtigt og gratis.


Billig teltudlejning og service i verdensklasse

Aamand Udlejningscenter er billig teltudlejning med fuld service. Hvis du har brug for det, tilbyder vi opsætning af de lejede telte. Mange af vores telte kan du dog nemt og hurtigt selv sætte op, men vores helt store løsninger kræver professionelt personale. Vi kommer med teltet, sætter det hele op, inklusiv eventuelle gulve og varmeløsninger – når festen er veloverstået kommer vi og fjerner det hele igen. Nemt og bekvemt for dig.

læs mere omkring teltudlejning

Lørdag d. 13 juli 2024
Aamand Udlejningsright - Hurtigt prisoverslag over din fest

Aamands blog:

Aamand udlejingscenter logo

Over 30 års erfaring med udlejning af telte, borde, stole og service.

baggrund

Gå til mobilwebsite      Aamand Udlejningscenter - alle priser er i DKK og incl. moms excl fragt.

Tlf 74 50 64 40

-

Vojens: Ringtvedvej 8, 6500 Vojens

-

Tlf 74 62 64 45

-

Aabenraa: Brunde Vest 2B, 6230 Rødekro 

-

Fax 74 50 61 29

Aamand Udlejningscenter facebook Cookie-indstillinger - Privatlivspolitik Aamand udlejingscenter dankortAamand udlejingscenter visakort