Aamand-logo

Bordudlejning

Den perfekte bordudlejning er den bordudlejning der har de borde du skal bruge til dit arrangement. Aamand Udlejningscenter er den bordudlejning. 
Vi er også en bordudlejning der går op i at give dig de bedste redskaber til at finde frem til den bedste bordopstilling. Se eksempelvis vores flotte guide i vores bordudlejning.

Bordudlejning med omtanke og vejledning

Vi ved, at det ikke altid er lige nemt at indrette teltet/festlokalet, når man vil holde fest. Som en ekstra service til vores bordudlejning har vi derfor lavet en lille folder der hjælper dig med input til indretningen af teltet. 
Folderen giver dig inspiration til:
· Telte til morgenmad, frokost og reception, hvor man bruger max. 76 cm brede borde fra vores bordudlejning.
· Telte til middage, frokoster og receptioner, hvor der bruges standard 76 cm brede borde fra vores bordudlejning til arrangementer med 150 personer.
· Telte til arrangementer over 150 personer. (HUSK ansøgning om tilladelse til det lokale beredskab).
· Mulighed for selv at klippe og klistre, således du, i miniature størrelse kan placere møbler i netop det telt i har lejet eller i jeres festlokale.

Professionel bordudlejning med runde og firkantede borde

Som den professionelle bordudlejning vi jo er, har vi naturligvis borde, stole og telte til ethvert arrangement. Vores bordudlejning tilbyder både firkantede og runde borde, samt borde til at sidde ved og deciderede ståborde.

Bordudlejning, leverandør og samarbejdspartner

Når du bruger os som din fest- og bordudlejning, mærker du med det samme, at vi har samme mål som dig; alle rammerne skal være på plads til dit vellykkede arrangement. Vi lever af at vores kunder er tilfredse og kommer igen, og igen. Blandt andet derfor er vi altid meget interesserede i, at du har succes med dit arrangement.
Har du spørgsmål til din online bestilling, eller andre ting du har brug for at få afklaret, er vi parate til at hjælpe dig videre. Kontakt os i dag på telefon 74 50 64 40 eller via e-mail info@aamands.dk.

Læs mere angående bordopdækning

Søndag d. 19 maj 2024
Aamand Udlejningsright - Hurtigt prisoverslag over din fest

Aamands blog:

Aamand udlejingscenter logo

Over 30 års erfaring med udlejning af telte, borde, stole og service.

baggrund

Gå til mobilwebsite      Aamand Udlejningscenter - alle priser er i DKK og incl. moms excl fragt.

Tlf 74 50 64 40

-

Vojens: Ringtvedvej 8, 6500 Vojens

-

Tlf 74 62 64 45

-

Aabenraa: Brunde Vest 2B, 6230 Rødekro 

-

Fax 74 50 61 29

Aamand Udlejningscenter facebook Cookie-indstillinger - Privatlivspolitik Aamand udlejingscenter dankortAamand udlejingscenter visakort