Aamand-logo

Festtelte

Aamand Udlejningscenter udlejer festtelte til arrangementer i alle former og størrelser. Har du inviteret 20 eller måske 2000 gæster, så har vi festtelte der kan huse jer.

Aamand Udlejningscenter har festtelte og alt det andet til festen. Lad vores festtelte gøre din græsplæne eller gårdsplads til en kæmpe tilbygning, sat op til lejligheden. 

Vi har festtelte i mange forskellige størrelser, farver og udformninger. Se udvalget i vores store webshop, giv os et kald på telefon 74 50 64 40 eller send en e-mail på info@aamands.dk.

Praktiske og flotte festtelte med stil, elegance og eksklusivt design

I vores kæmpe udvalg af festtelte, finder du flere virkelig smukke løsninger med kupler, panoramavinduer og pagodeformer. De traditionelle festtelte kan kombineres i størrelser der fylder hele grunden, fra hæk til hæk, og skal du bruge en løsning der er endnu større, er du havnet det rigtige sted.

Aamand Udlejningscenter kan levere festtelte i alle størrelser. Vores festtelte bliver ofte brugt til bryllupper, konfirmationer, runde fødselsdage, firmafester eller sommerfester. Efterhånden har vi leveret festtelte til alle typer arrangementer, du er derfor i trygge hænder.

Vores store erfaring er med til at gøre din fest til en stensikker succes, i vores eksklusive festtelte.

Festtelte med alt tilbehøret

Har du brug for gode solide gulve, professionelle varmeløsninger og lys i festteltet, er Aamand Udlejningscenter også leveringsklar til det. Desuden tilbyder vi eksklusive scenemoduler, perfekt til det arrangement der skal bruge musikere eller anden underholdning.

Vi er naturligvis også din totalleverandør, i alt hvad der skal bruges af borde, stole, service, jukeboxe, bardiske, fadølsanlæg, toiletter og meget, meget mere.

Bestil festteltet online

Vi inviterer dig til at kigge lidt i vores brugervenlige webshop, find eventuelt de festtelte du bedst kan lide, og hvis du har målene parat kan du bestille festteltet med det samme.

Online kan du også benytte dig af vores smarte online ”Festguide”. Den giver dig et hurtigt overblik over hvad du skal bruge til netop din fest. Er du i tvivl om noget, eller har du brug for vores input, er vi parate på telefon 74 50 64 40 eller via e-mail info@aamands.dk.

Lørdag d. 13 juli 2024
Aamand Udlejningsright - Hurtigt prisoverslag over din fest

Aamands blog:

Aamand udlejingscenter logo

Over 30 års erfaring med udlejning af telte, borde, stole og service.

baggrund

Gå til mobilwebsite      Aamand Udlejningscenter - alle priser er i DKK og incl. moms excl fragt.

Tlf 74 50 64 40

-

Vojens: Ringtvedvej 8, 6500 Vojens

-

Tlf 74 62 64 45

-

Aabenraa: Brunde Vest 2B, 6230 Rødekro 

-

Fax 74 50 61 29

Aamand Udlejningscenter facebook Cookie-indstillinger - Privatlivspolitik Aamand udlejingscenter dankortAamand udlejingscenter visakort