Aamand-logo

Festudlejning

Aamand Udlejningscenter er din festudlejning til ethvert arrangement. Vores festudlejning har alt til festen, brug eventuelt vores smarte online ”Festguide”.

Find inspiration i vores kæmpe festudlejning, og giv festen et kvalitetsrigt og professionelt grundlag. Dine gæster vil altid have det perfekte festudstyr, hvis du har brugt vores festudlejning.

Festudlejning til alle slags arrangementer


Uanset hvilket arrangement du står overfor er vi din totalleverandør inden for festudlejning. Vi har ganske enkelt alt det du skal bruge. Se vores kæmpeudvalg i telte, borde, stole, service og alt det andet der skal bruges til at danne de perfekte rammer om dit arrangement.


Festudlejning inklusiv alt 

Som festarrangør lægger du mange ressourcer i menuen, bordplanen, borddækningen, udsmykningen og underholdningen. Alle detaljer skal være på plads således helhedsindtrykket af arrangementet ikke bliver forstyrret. For at kunne skabe den perfekte fest har vi i vores festudlejning, et stort og varieret udvalg i alt til arrangementet. 

Aamand Udlejningscenter tilbyder alt det praktiske til festen hos én festudlejning. Vi opfordrer dig til at tage en tur rundt på vores informative hjemmeside. Her kan du læse mere om vores festudlejning, finde priser på alt, lære at folde servietter – ja, kort sagt blive inspireret til en rigtig god fest. 

Vi kan med vores mange års erfaring hjælpe dig med at finde alt hvad du søger i vores festudlejning. Vi kan måske også give dig input til ting du måske ellers ville havde overset i planlægningsfasen.


Festudlejning – leverandør og samarbejdspartner

Når du bruger os som din festudlejning, er det med den vished at vi har samme mål som dig, nemlig at du har alle rammerne på plads til et vellykket arrangement. Vi lever af at vores kunder kommer igen, og igen. Derfor er vi interesserede i at du har succes med festen.

Har du spørgsmål til din online bestilling, eller andre ting du har brug for at få afklaret, er vi parate til at hjælpe dig videre. Kontakt os i dag på telefon 74 50 64 40 eller via e-mail info@aamands.dk.

Lørdag d. 18 maj 2024
Aamand Udlejningsright - Hurtigt prisoverslag over din fest

Aamands blog:

Aamand udlejingscenter logo

Over 30 års erfaring med udlejning af telte, borde, stole og service.

baggrund

Gå til mobilwebsite      Aamand Udlejningscenter - alle priser er i DKK og incl. moms excl fragt.

Tlf 74 50 64 40

-

Vojens: Ringtvedvej 8, 6500 Vojens

-

Tlf 74 62 64 45

-

Aabenraa: Brunde Vest 2B, 6230 Rødekro 

-

Fax 74 50 61 29

Aamand Udlejningscenter facebook Cookie-indstillinger - Privatlivspolitik Aamand udlejingscenter dankortAamand udlejingscenter visakort