Aamand-logo

Jukebox

En jukebox er det perfekte alternativ til dyr livemusik. Vælg den jukebox der passer bedst til jeres arrangement. Aamand Udlejningscenter har karaoke maskiner og jukeboxe for enhver smag. God musik fra en af vores flotte og velspillende jukeboxe er altid med til at løfte stemningen i ethvert selskab. Vores jukeboxe har et kæmpeudvalg af musik både fra hitlisterne i dag og i går. Se mere i vores webshop under jukeboxe.

Billig udlejning af jukeboxe

Aamand udlejningscenter tilbyder Jukeboxe til alle budgetter og festsale. Vi har så lave priser på vores jukeboxe at alle kan være med, og vælger du en af vores jukeboxe som alternativ til livemusik, er der rigtigt mange penge at spare. Vores priser på jukeboxene er altid konkurrencedygtige, og tåler naturligvis sammenligning. Det er på én og samme tid både nemt og billigt at leje jukeboxe på Aamands.dk. Skal jukeboxen spille et ekstra stort lokale op, kan du eventuelt vælge at leje ekstra højttalere samt en praktisk fjernbetjening.

Den absolut smarteste jukebox på markedet

I vores store udvalg af festligt tilbehør og indslag har vi blandt andet den smarteste jukebox på markedet; Sir Juke Jukeboxen. Denne flotte og virkelig smarte jukebox er svaret til dig, der både har brug for en jukebox, en musiker og en DJ. Sir Juke indeholder blandt meget andet, et kæmpeudvalg i forskellige musiktemaer - eksempelvis 60'er, 70'er og 80'er-musik. Med Sir Juke jukeboxen, kan du selv lave dine egne spillelister, du kan styre lydniveauet for musik og speak, samt bruge maskinen som traditionel jukebox, med tusindvis af musiknumre.

DJ, musiker og jukebox i ét

Derudover har Sir Juke jukeboxen specialindspillede ”skåle-sange” og ”syng-med/fælles-sange” på menuen. Smarte DJ-temaer med speak undervejs der er tilpasset forskellige aldersgrupper, gør det hele lidt mere levende, ligesom du kan vælge at få musik akkompagnement på klaver, til forskellige festsange. Når festen skal tages ind i en ny fase følger der diskolys med Sir Juke jukeboxen, således du kan sætte gang i dansegulvet med diskolys og et af de forskellige DJ temaer. Jukeboxen giver samtidigt mulighed for at tilkoble MP3-, CD-afspiller eller mikrofon. Kontakt os i dag hvis du vil høre mere om denne, eller andre af vores smarte jukeboxe. Kontakt os i dag på telefon 74 50 64 40 eller via e-mail info@aamands.dk.

Tirsdag d. 23 juli 2024
Aamand Udlejningsright - Hurtigt prisoverslag over din fest

Aamands blog:

Aamand udlejingscenter logo

Over 30 års erfaring med udlejning af telte, borde, stole og service.

baggrund

Gå til mobilwebsite      Aamand Udlejningscenter - alle priser er i DKK og incl. moms excl fragt.

Tlf 74 50 64 40

-

Vojens: Ringtvedvej 8, 6500 Vojens

-

Tlf 74 62 64 45

-

Aabenraa: Brunde Vest 2B, 6230 Rødekro 

-

Fax 74 50 61 29

Aamand Udlejningscenter facebook Cookie-indstillinger - Privatlivspolitik Aamand udlejingscenter dankortAamand udlejingscenter visakort