Aamand-logo

Lej et toilet

Lej et toilet til festen, så er dit arrangement klar til det hele. Lej et toilet hos Aamand Udlejningscenter, vi har løsninger der passer til enhver fest.

Lej et toilet hos os, uanset om det er med eller uden kloak og vandtilslutning har vi løsningen. Vores trailer med 2 toiletkabiner løser altid opgaven til stort og småt.

Lej et toilet eller urinal

Lej et toilet med 2 toiletkabiner til rimelige priser hos Aamand Udlejningscenter.
De 2 toiletter kan tilsammen håndtere ca. 500 toiletbesøg eller ca. 50 i timen. Vi har både løsninger med regulære toiletter og løsninger med 4-personers urinaler.

Lej et toilet til festen

Lej et toilet til festen eller arrangementet, og vær sikker på at dine gæster har adgang til at få dækket det nødvendige behov.
Det er ikke altid, at der bliver tænkt over denne specielle detalje, i forbindelse med en festplanlægning, men ikke desto mindre, kan det være mindst lige så vigtig en detalje som mad og drikke.

Lej et toilet hos nogen du har tillid til

Ligeså vigtigt det er at du kan sætte hak på listen ved ”lej et toilet”, ligeså vigtigt er det at det er et kvalitetstoilet, der kan håndtere behovet ved arrangementet, og som ikke går i stykker undervejs.
Aamand Udlejningscenter gennemgår og servicerer alle vores enheder hver gang de har været udlejet. Således er du sikker på at få et klargjort, rengjort og funktionelt toilet til dit arrangement.

Har du spørgsmål til din online bestilling, eller andre ting du har brug for at få afklaret, er vi parate til at hjælpe dig videre. Kontakt os i dag på telefon 74 50 64 40 eller via e-mail info@aamands.dk.Tirsdag d. 23 juli 2024
Aamand Udlejningsright - Hurtigt prisoverslag over din fest

Aamands blog:

Aamand udlejingscenter logo

Over 30 års erfaring med udlejning af telte, borde, stole og service.

baggrund

Gå til mobilwebsite      Aamand Udlejningscenter - alle priser er i DKK og incl. moms excl fragt.

Tlf 74 50 64 40

-

Vojens: Ringtvedvej 8, 6500 Vojens

-

Tlf 74 62 64 45

-

Aabenraa: Brunde Vest 2B, 6230 Rødekro 

-

Fax 74 50 61 29

Aamand Udlejningscenter facebook Cookie-indstillinger - Privatlivspolitik Aamand udlejingscenter dankortAamand udlejingscenter visakort