Aamand-logo

Partytelte i Jylland

Aamand Udlejningscenter udlejer fest- og partytelte i Jylland. Vi kan levere husly til typer arrangementer, i alle former og størrelser. Uanset om du har inviteret 20 eller 2000 gæster, har vi løsningen der kan huse jer. Bestil dine fest- og partytelte hos Jyllands bedste udlejningsservice. Her på hjemmesiden finder du stort set alt til festen, fra små glas til kæmpe fest- og partytelte. Jyllands mest pålidelige leverandør af festtilbehør er parat til at hjælpe dig med at gøre din fest til en succes. Lad os forvandle din græsplæne eller gårdsplads til en kæmpe tilbygning.

Smukke og eksklusive partytelte til Jyllands bedste priser

I vores kæmpe udvalg af fest- og partytelte - til Jyllands bedste priser, finder du mange smukke og eksklusive løsninger med kupler, panoramavinduer og pagodeformer. Når du skal bruge partytelte i Jylland, er vi altid parate med den perfekte og billigste løsning. Kombinér eventuelt de traditionelle partytelte til størrelser der fylder hele grunden, fra hæk til hæk. Skal du bruge en løsning der er endnu større, er du også havnet det helt rigtige sted. Aamand Udlejningscenter kan levere alle typer og størrelser partytelte til Jyllands bedste kunder.

Book alt fra dessertgafler til store partytelte i Jyllands bedste webshop

Uanset om du har brug for solide dansegulve, professionelle opvarmningsløsninger eller lys i jeres partytelte, er Jyllands bedste udlejningscenter leveringsklar. Se vores flotte scenemoduler, skabt til arrangement med musikere eller anden optræden. Se vores kæmpe udvalg med det samme her på hjemmesiden. Vi er din totalleverandør, i næsten alt hvad der skal bruges til festen; borde, stole, service, jukeboxe, bardiske, fadølsanlæg, toiletter og meget, meget mere. Nemmere bliver det ikke.

Flotte partytelte fra Jyllands bedste udlejningscenter

Find den løsning du bedst kan lide her i vores brugervenlige webshop. Har du allerede målene parat, kan du bestille det hele – også partyteltet - med det samme. Du kan også benytte dig af vores smarte online ”Festguide”. Den giver dig et hurtigt overblik over hvad du skal bruge til netop din fest. Er du i tvivl om noget, eller har du brug for vores input, er vi parate på telefon 74 50 64 40 eller via e-mail info@aamands.dk.
Lørdag d. 13 juli 2024
Aamand Udlejningsright - Hurtigt prisoverslag over din fest

Aamands blog:

Aamand udlejingscenter logo

Over 30 års erfaring med udlejning af telte, borde, stole og service.

baggrund

Gå til mobilwebsite      Aamand Udlejningscenter - alle priser er i DKK og incl. moms excl fragt.

Tlf 74 50 64 40

-

Vojens: Ringtvedvej 8, 6500 Vojens

-

Tlf 74 62 64 45

-

Aabenraa: Brunde Vest 2B, 6230 Rødekro 

-

Fax 74 50 61 29

Aamand Udlejningscenter facebook Cookie-indstillinger - Privatlivspolitik Aamand udlejingscenter dankortAamand udlejingscenter visakort