Forside Forside
Forside      Forside

Festarrangør

Aamand Udlejningscenter er din lokale festarrangør i Midt- og Sønderjylland. Vi er den professionelle festarrangør, der sikrer dig et vellykket og mindeværdigt arrangement.

Som din personlige festarrangør er vi din pålidelige leverandør af alt til festen. Prøv vores pakkeløsninger, eller brug vores online festguide. Vi har været festarrangør til alle typer arrangementer og kan give dig stor støtte med vores mangeårige erfaring.

Festarrangør med pakkeløsninger

Gør det nemt for dig selv at bestille service til arrangementet. Vores ”Festpakker" er baseret på vores mangeårige erfaring i branchen. Vi har tilladt os at være din gennemtænkte løsning, og festarrangøren med de rigtige input. Vi har sammensat service samt diverse, i firetypiske pakker. Du skal blot vælge den pakke, der kommer nærmest dit behov og angive antallet af gæster.

Herefter præsenteres du, af vores automatiske festarrangør, for et forslag, som du efterfølgende kan tilrette og opdatere. Herefter kan du udskrive et uforpligtende tilbud eller afgive din ordre. 

Aamand Udlejningscenter er den festarrangør der gør det nemt for dig. 

Festguide – til og fra en festarrangør

Når du står over for at skulle arrangere en fest, kan du få glæde af al den hjælp du kan finde og få. Vi har, som en festarrangør - til en festarrangør, lagt en festguide op på vores hjemmeside. Festguiden giver dig en idé om hvad, og hvor meget, du skal bruge af de forskellige festtilbehør til netop dit arrangement.

Vi er festarrangøren med det personlige engagement

Vi er altid energiske og opmærksomme som din hjælpende festarrangør. Vi håber du mærker, at vi lever af vores kunder. Vi går op i at vores kunder er tilfredse og kommer igen, og igen. 

Har du spørgsmål til din online bestilling, eller andre ting du har brug for at få afklaret, er vi parate til at hjælpe dig videre. Kontakt os i dag på telefon 74 50 64 40 eller via e-mail info@aamands.dk.

Aamand udlejingscenter logo

Over 30 års erfaring med udlejning af telte, borde, stole og service. - alle priser er i DKK og incl. moms excl fragt.

Vojens: Tlf 74 50 64 40  Forside
Ringtvedvej 8,
6500 Vojens

-

Aabenraa: Tlf 74 62 64 45
Brunde Vest 2B,
6230 Rødekro 

Cookie-indstillinger - Privatlivspolitik
Aamand Udlejningscenter facebook Aamand udlejingscenter dankort Aamand udlejingscenter visakort