Forside Forside
Forside      Forside

Serviceudlejning

Serviceudlejning til ethvert arrangement. Nem og billig serviceudlejning – vi tager også gerne opvasken for dig, hvis du ønsker det. Aamand Udlejningscenter er din professionelle serviceudlejning.
Vi har alt det service, som du skal bruge til festen, stående på lager - klar til opgaven. Brug vores online shop og få det hele bestilt i dag. Aamands Udlejningscenter er Jyllands bedste serviceudlejning.

Serviceudlejning med guidet vejledning

Vælger du at bruge vores smarte online ”Festguide”, kan du få hjælp til at huske på de ting, som du eventuelt kunne glemme. Guiden giver dig også et overslag på hvad din løsning vil koste. Den er derfor et uundværligt stykke værktøj, for dig der regner på tingene inden du bestiller. 
Ikke alle ligger inde med store mængder af ens tallerkener, glas, knive, gafler og alt det andet der skal bruges til festen. Derfor er Aamand Udlejningscenter, din professionelle serviceudlejning, klar til at lægge service til dit arrangement – uanset om du skal have 20 eller 6000 gæster.

Serviceudlejning med opvask og udbringning

Som en ekstra service tilbyder vi at du kan aflevere tallerkener og resten af servicen, uden at vaske det op. Vi ordner det hele hvis du ønsker det. Vi kan også levere og afhente alt det du har lejet fra vores kæmpe serviceudlejning. Vi er fleksible, og tilbyder præcis den løsning der passer bedst til dit arrangement, og budget. 

Serviceudlejning – Aamands er både din leverandør og din samarbejdspartner

Vi er din pålidelige serviceudlejning, der altid har samme mål som dig - at du får skabt rammerne der skal til, for at få et vellykket arrangement. Vi lever af at vores kunder kommer igen, og igen. Blandt andet derfor, er vi interesserede i, at du har succes med festen.
Har du spørgsmål til din online bestilling, eller andre ting du har brug for at få afklaret, er vi parate til at hjælpe dig videre. Kontakt os i dag på telefon 74 50 64 40 eller via e-mail info@aamands.dk.

Aamand udlejingscenter logo

Over 30 års erfaring med udlejning af telte, borde, stole og service. - alle priser er i DKK og incl. moms excl fragt.

Vojens: Tlf 74 50 64 40  Forside
Ringtvedvej 8,
6500 Vojens

-

Aabenraa: Tlf 74 62 64 45
Brunde Vest 2B,
6230 Rødekro 

Cookie-indstillinger - Privatlivspolitik
Aamand Udlejningscenter facebook Aamand udlejingscenter dankort Aamand udlejingscenter visakort