Forside Forside
Forside      Forside

Teltudlejning

Aamand Udlejningscenter og teltudlejning har branchens flotteste telte. Vi tilbyder teltudlejning til enhver lejlighed, både til den lille havefest og til det helt store firmaarrangement.

I vores teltudlejning finder du de flotteste telte du kan leje. Vi har alle typer og størrelser telte i vores teltudlejning. Eksempelvis vores 630 m2 store hvide telte med hele 15 meter i bredden, vores nærmest futuristiske multipavillon med panoramavinduer eller vores flotte amerikaner pagode telt. Se vores store teltudlejningsudvalg her på hjemmesiden. 


Teltudlejning med stil 

Med vores uendeligt mange kombinationsmuligheder i vores teltudlejning, kan vi omvende enhver have eller gårdsplads til et eventyrpalads. Med indlagte gulve, grilltelte og danseplads er der lagt op til lige præcis den fest du ønsker dig. Du vælger størrelse, udseende og design blandt vores mange flotte løsninger, vi tager os af resten.

Vi kan rådgive dig om hvilke muligheder, størrelser og sikkerhedsregler der gør sig gældende for dit arrangement. Vi har lagt mange af standardoplysningerne ud på vores flotte hjemmeside, men er naturligvis også parate til at hjælpe dig på telefon 74 50 64 40 eller på e-mail info@aamands.dk.


Teltudlejning med vores festguide

Med vores mere end 25 årige erfaring indenfor teltudlejning, udlejning af telte, borde, stole, service og meget andet, har vi stor viden om hvad der skal til for at et arrangement bliver vellykket. På denne baggrund har vi udviklet vores egen online ”Festguide”

Hvis du eksempelvis er i tvivl om, hvor meget plads der skal bruges til et 50 personers arrangement, er vores online "Festguide" lige det, du har brug for. Guiden kan automatisk give dig et svar på hvilken størrelse telt du skal bruge fra vores teltudlejning, samt komme med forslag til hvilken service der kunne blive aktuelt. Brug vores online ”Festguide”, nemt, hurtigt og gratis.Teltudlejning og service i verdensklasse

Vi tilbyder naturligvis også opsætning i forbindelse med vores teltudlejning. Mange af vores telte i teltudlejningen kan du nemt og hurtigt selv sætte op, men vores helt store løsninger kræver professionelt personale. Vi kommer med teltet, sætter det hele op, inklusiv eventuelle gulve og varmeløsninger – når festen er veloverstået kommer vi og fjerner det hele igen. Nemt og bekvemt for dig.

Læs mere omkring teltudlejning

Aamand udlejingscenter logo

Over 30 års erfaring med udlejning af telte, borde, stole og service. - alle priser er i DKK og incl. moms excl fragt.

Vojens: Tlf 74 50 64 40  Forside
Ringtvedvej 8,
6500 Vojens

-

Aabenraa: Tlf 74 62 64 45
Brunde Vest 2B,
6230 Rødekro 

Cookie-indstillinger - Privatlivspolitik
Aamand Udlejningscenter facebook Aamand udlejingscenter dankort Aamand udlejingscenter visakort