Aamand-logo

Softicemaskine leje

Festen er altid lidt mere velsmagende hvis du vælger en softicemaskine leje. Hos Aamand Udlejningscenter tilbyder vi blandt andet professionel softicemaskine leje. Skal du have en kvalitets softicemaskine til leje er du kommet til det rigtige sted.

Hos os kan du få flere populære indslag til festen. Vi tilbyder en skøn, velsmagende og forfriskende softicemaskine fadølsanlæg til leje i kortere eller længere perioder.

Softicemaskine lejepris der overrasker positivt

Mange tror at det er rigtigt dyrt at få opstillet en softicemaskine. Lejeprisen overrasker dog de fleste i positiv forstand. Aamand Udlejningscenter tilbyder softicemaskine lejepriser der ligger helt i bunden af markedet. 

Vi tilbyder softicemaskine til leje i flere forskellige størrelser og modeller. Vi tilbyder softicemaskine leje i både bordmodeller og i gulvmodeller. Du kan også vælge imellem tilslutning til 220 Volt og til 380 Volt.

Softicemaskine til leje og alt tilbehøret du skal bruge

Når du, hos Aamand Udlejningscenter, vælger en flot softicemaskine, lejer du naturligvis altid maskinen i rengjort, serviceret og klargjort stand. 

Til din softicemaskine leje, skal du ud over maskine og strøm, også bruge softicemix for at kunne lave softice til dine gæster. Softicemix kan du naturligvis købe hos os. Vi har de bedste priser samt den bedste service på markedet, og vi er altid parat til at vejlede dig, om hvor meget du skal bestille for ikke at løbe tør, midt i arrangementet.

Vi tilbyder også alt det sjove til at drysse og hælde over softicen, samt vafler og bægre til at spise den af.

Du kan altid trække på vores erfaring med en softicemaskine, lejet ud til alle typer fester og arrangementer. 

Softicemaskine til leje og et udlejningscenter der vil dig det bedste

Når du vælger din softicemaskine leje hos Aamand Udlejningscenter, mærker du med det samme, at vi lever af vores kunder. Vi går op i at vores kunder føler sig tilfredse og vælger at komme igen, og igen. Derfor er vi også altid meget interesserede i, at du har stor succes med dit arrangement eller fest.

Har du spørgsmål til din online bestilling, eller andre ting du har brug for at få afklaret, er vi parate til at hjælpe dig videre. Kontakt os i dag på telefon 74 50 64 40 eller via e-mail info@aamands.dk.


Lørdag d. 13 april 2024
Aamand Udlejningsright - Hurtigt prisoverslag over din fest

Aamands blog:

Aamand udlejingscenter logo

Over 30 års erfaring med udlejning af telte, borde, stole og service.

baggrund

Gå til mobilwebsite      Aamand Udlejningscenter - alle priser er i DKK og incl. moms excl fragt.

Tlf 74 50 64 40

-

Vojens: Ringtvedvej 8, 6500 Vojens

-

Tlf 74 62 64 45

-

Aabenraa: Brunde Vest 2B, 6230 Rødekro 

-

Fax 74 50 61 29

Aamand Udlejningscenter facebook Cookie-indstillinger - Privatlivspolitik Aamand udlejingscenter dankortAamand udlejingscenter visakort