Aamand-logo

Stoleudlejning


Den perfekte bord- og stoleudlejning er der hvor du kan få de borde og stole du skal bruge til dit arrangement. Aamand Udlejningscenter er den bord- og stoleudlejning. 
Derudover er vi også en bord- og stoleudlejning der går op i, at give dig de bedste redskaber til at finde frem til den perfekte bordopstilling og udnyttelse af festarealet. Se eksempelvis vores flotte guide i vores bord- og stoleudlejning.
Bord- og stoleudlejning - online brochure med god vejledning
Det er ikke nogen hemmelighed at det ikke altid er lige nemt at indrette teltet/festlokalet, når man skal arrangere en fest. Vi har, som en ekstra service til vores bord- og stoleudlejning, lavet en lille folder der hjælper dig med input til indretningen af teltet
Folderen kan give dig inspiration til:
  • Telte til morgenmad, frokost og reception, hvor man bruger max. 80 cm brede borde fra vores bord- og stoleudlejning.
  • Telte til middage, frokoster og receptioner, hvor der bruges standard 76 cm brede borde fra vores bord- og stoleudlejning til arrangementer med 150 personer.
  • Telte til arrangementer over 150 personer. (HUSK ansøgning om tilladelse til det lokale beredskab).
  • Mulighed for selv at klippe og klistre, således du, i miniature størrelse kan placere møbler i netop det telt i har lejet, eller i jeres festlokale.

Stoleudlejning der har det hele

Vores stoleudlejning byder på alle typer stole til alle slags arrangementer. Kvalitetsstole der kan stables, med og uden betræk, guldstole, talerstole og barstole, er blot eksempler på hvad du kan finde i vores spændende stoleudlejning.
Lad eventuelt os vejlede dig om hvilke stole der normalt udlejes til din type arrangement. 

Bord- og stoleudlejning - vi er både din leverandør og din samarbejdspartner

Når du bruger os som din bord- og stoleudlejning, mærker du med det samme, at vi lever af vores kunder. Vi går op i at vores kunder er tilfredse og kommer igen, og igen. Blandt andet derfor er vi altid meget interesserede i, at du har succes med dit arrangement.
Har du spørgsmål til din online bestilling, eller andre ting du har brug for at få afklaret, er vi parate til at hjælpe dig videre. Kontakt os i dag på telefon 74 50 64 40 eller via e-mail info@aamands.dk.

Søndag d. 19 maj 2024
Aamand Udlejningsright - Hurtigt prisoverslag over din fest

Aamands blog:

Aamand udlejingscenter logo

Over 30 års erfaring med udlejning af telte, borde, stole og service.

baggrund

Gå til mobilwebsite      Aamand Udlejningscenter - alle priser er i DKK og incl. moms excl fragt.

Tlf 74 50 64 40

-

Vojens: Ringtvedvej 8, 6500 Vojens

-

Tlf 74 62 64 45

-

Aabenraa: Brunde Vest 2B, 6230 Rødekro 

-

Fax 74 50 61 29

Aamand Udlejningscenter facebook Cookie-indstillinger - Privatlivspolitik Aamand udlejingscenter dankortAamand udlejingscenter visakort