Aamand-logo

Teltudlejning Jylland

Aamand Udlejningscenter og teltudlejning i Jylland har branchens flotteste telte. Vores teltudlejning i Jylland, kan huse enhver festlig sammenkomst, både den lille havefest og det helt store firmaarrangement.

Vores teltudlejning i Jylland har de flotteste telte du kan leje. Vi har alle typer og størrelser telte; store hvide telte med hele 15 meter i bredden, vores nærmest futuristiske multipavillon med panoramavinduer og vores flotte amerikaner pagode telte. Se vores store udvalg fra vores teltudlejning i Jylland, her på hjemmesiden. 


Teltudlejning i Jylland med plads til begejstring og fest

De uendeligt mange kombinationsmuligheder vi tilbyder fra vores teltudlejning i Jylland, kan forvandle alle haver og gårdspladser til de rene eventyrpaladser. Med vores indlagte gulve, grilltelte, scenegulv og danseplads er der lagt op til lige præcis den fest du ønsker dig. Du kan blot vælge størrelse, udseende og design blandt vores mange flotte løsninger, så tager vi os af resten.

Vi kan rådgive dig om hvilke muligheder, størrelser og sikkerhedsregler der gør sig gældende for dit arrangement. Vi har lagt mange af standardoplysningerne ud på vores flotte hjemmeside, men er naturligvis også parate til at hjælpe dig på telefon 74 50 64 40 eller på e-mail info@aamands.dk.


Lokal teltudlejning i Jylland med online festguide og gode råd

Vi giver dig lokal teltudlejning i Jylland, hvor vi har mere end 20 års erfaring. Du kan leje det hele hos os. Udover at vi er din lokale teltudlejning i Jylland, tilbyder vi også udlejning af telte, borde, stole, service og meget andet. En stor del af vores erfaring, og viden om hvad der skal til, for at et arrangement bliver vellykket, har vi gjort tilgængelig for dig, i vores egen online ”Festguide”. 

Hvis du er i tvivl om, hvor meget plads der skal bruges til et 50 personers arrangement, er vores online "Festguide" lige det, du har brug for. Guiden kan automatisk give dig et svar på hvilken størrelse telt du skal bruge, samt komme med forslag til hvilken service der kunne blive aktuelt. Brug vores online ”Festguide”, nemt, hurtigt og gratis.


Teltudlejning i Jylland med service i verdensklasse

Vi tilbyder også opsætning i forbindelse med vores teltudlejning i Jylland. Mange af vores telte i teltudlejningen kan du nemt og hurtigt selv sætte op, men vores helt store løsninger kræver professionelt personale. Vi kommer med teltet, sætter det hele op, inklusiv eventuelle gulve og varmeløsninger – når festen er veloverstået kommer vi og fjerner det hele igen. Nemt og bekvemt for dig, teltudlejning i Jylland på jysk.


Lørdag d. 13 april 2024
Aamand Udlejningsright - Hurtigt prisoverslag over din fest

Aamands blog:

Aamand udlejingscenter logo

Over 30 års erfaring med udlejning af telte, borde, stole og service.

baggrund

Gå til mobilwebsite      Aamand Udlejningscenter - alle priser er i DKK og incl. moms excl fragt.

Tlf 74 50 64 40

-

Vojens: Ringtvedvej 8, 6500 Vojens

-

Tlf 74 62 64 45

-

Aabenraa: Brunde Vest 2B, 6230 Rødekro 

-

Fax 74 50 61 29

Aamand Udlejningscenter facebook Cookie-indstillinger - Privatlivspolitik Aamand udlejingscenter dankortAamand udlejingscenter visakort