Aamand-logo

Bryllupstelt

Hos Aamand Udlejningscenter har vi mange elegante, stilfulde og eksklusive bryllupstelte. Find et flot bryllupstelt der passer til dit romantiske havebryllup. 
Med et smukt bryllupstelt fra Aamand Udlejningscenter danner vi de perfekte romantiske rammer om dit bryllup. Se vores kæmpe udvalg i bryllupstelte her på hjemmesiden. Bestil online – nemt, hurtigt og billigt. 
Vi tilbyder naturligvis både professionel opsætning og nedtagning af bryllupsteltet, således du kan koncentrere dig om det vigtigste på den store dag.

Uanset festens størrelse har vi bryllupsteltet der passer

Vores bryllupstelte udvides i det uendelige. Det er kun et spørgsmål om hvor stort I ønsker at jeres bryllupstelt skal være, vi har altid løsningen.
I vores kæmpe udvalg, finder du flere utroligt smukke bryllupstelte med kupler, panoramavinduer eller pagodeformer. Vi kan vejlede dig i hvilken type og størrelse bryllupstelt der vil passe bedst til din fest. Med vores erfaring kan vi hjælpe dig med at gøre dit bryllup til en succes.

Bryllupstelte og meget mere

Vi kan levere og opstille dit bryllupstelt, men vi er også nemme at finde hvis du selv vil hente det. Vi har alt parat til dit bryllup, klar til at danne rammerne om jeres store fest. 
Hos Aamand Udlejningscenter kan du leje alt tilbehøret til jeres bryllup - bryllupsteltet, bordene, stolene, service til bordet og meget mere. Vi udlejer alt det der er med til at gøre jeres bryllupsfest helt perfekt. Vi kan lægge gulv i bryllupsteltet eller opstille varme og lys hvis der skulle være behov for det. 

Fuld service med opsætning af bryllupstelt og alt det andet 

Her i vores brugervenlige webshop, kan du lade dig inspirere af vores eksklusive udvalg i bryllupstelte og vores mange uundværlige festartikler. Du kan blandt andet får stor gavn af at bruge vores smarte online ”Festguide”. Med den får du hurtigt dannet dig et overblik over hvad du skal bruge til netop din fest.
Vi tilbyder at opsætte bryllupsteltet for dig, vi leverer også gerne alle de andre ting du lejer hos os, og vi kommer naturligvis og piller det hele ned igen, således du kan koncentrere dig om det vigtigste på dagen. 
Er du i tvivl om noget, eller har du brug for vores input, er vi parate på telefon 74 50 64 40 eller via e-mail info@aamands.dk.

Læs mere angående bryllupstelt

Tirsdag d. 23 juli 2024
Aamand Udlejningsright - Hurtigt prisoverslag over din fest

Aamands blog:

Aamand udlejingscenter logo

Over 30 års erfaring med udlejning af telte, borde, stole og service.

baggrund

Gå til mobilwebsite      Aamand Udlejningscenter - alle priser er i DKK og incl. moms excl fragt.

Tlf 74 50 64 40

-

Vojens: Ringtvedvej 8, 6500 Vojens

-

Tlf 74 62 64 45

-

Aabenraa: Brunde Vest 2B, 6230 Rødekro 

-

Fax 74 50 61 29

Aamand Udlejningscenter facebook Cookie-indstillinger - Privatlivspolitik Aamand udlejingscenter dankortAamand udlejingscenter visakort