Aamand-logo

Udlejning af telte

Aamand Udlejningscenter er din professionelle udlejning af telte. Vi tilbyder udlejning af telte, og alt hvad du skal bruge til enhver festlig anledning. Jyllands bedste udlejning af telte.

Vi er stolte af at tilbyde udlejning af telte i den bedste kvalitet overhovedet. Vores kæmpeudvalg dækker over stort set alle typer og størrelser festtelte. Aamand Udlejningscenter tilbyder eksempelvis udlejning af telte på hele 630 m2 – men mindre plejer at kunne gøre det. 

Blandt vores flotteste løsninger finder du vores nærmest futuristiske multipavillon med panoramavinduer eller vores flotte amerikaner pagode telte. Se hele vores store teltudlejningsudvalg her på hjemmesiden. 

Unik udlejning af telte 

Da vi tilbyder udlejning af telte i uendeligt mange kombinationsmuligheder, kan vi forvandle enhver baghave eller frit areal til en behagelig og flot midlertidig tilbygning. Vælger du eksempelvis indlagte gulve, grilltelt, danseplads og scenemodul er der lagt op til lige præcis den fest du ønsker dig. Du vælger naturligvis selv teltets størrelse, udseende og design blandt vores mange flotte løsninger, vi tager os af resten.

Hvis du har brug for det, vil vi gerne rådgive dig om hvilke muligheder, størrelser og sikkerhedsregler der gør sig gældende for netop dit arrangement. Mange af standardoplysningerne finder du her på vores flotte hjemmeside, men vi er selvfølgelig også parate til at hjælpe dig på telefon 74 50 64 40 eller på e-mail info@aamands.dk.


Udlejning af telte med online festguide

Vi har efterhånden arbejdet med udlejning af telte i mere end 20 år, og har dermed oparbejdet en stor praktisk erfaring som du er velkommen til at læne dig op af. Vi mener selv, at vi ved alt hvad der er brug for at vide, omkring udlejning af telte, borde, stole, service og alt det andet til festen. Vi vil gerne være med til at du får et vellykket arrangement. For at give dig et funktionelt redskab i planlægningsfasen, har vi udviklet vores egen online ”Festguide”. 

Er du eksempelvis i tvivl om, hvor meget udstyr der skal bruges til et 50 personers arrangement, er vores online "Festguide" lige det, du har brug for. Guiden giver dig automatisk svar på hvilken størrelse telt du skal bruge, og den kommer med forslag til service mm.. Brug vores online ”Festguide”, nemt, hurtigt og gratis.

Onsdag d. 24 april 2024
Aamand Udlejningsright - Hurtigt prisoverslag over din fest

Aamands blog:

Aamand udlejingscenter logo

Over 30 års erfaring med udlejning af telte, borde, stole og service.

baggrund

Gå til mobilwebsite      Aamand Udlejningscenter - alle priser er i DKK og incl. moms excl fragt.

Tlf 74 50 64 40

-

Vojens: Ringtvedvej 8, 6500 Vojens

-

Tlf 74 62 64 45

-

Aabenraa: Brunde Vest 2B, 6230 Rødekro 

-

Fax 74 50 61 29

Aamand Udlejningscenter facebook Cookie-indstillinger - Privatlivspolitik Aamand udlejingscenter dankortAamand udlejingscenter visakort