Aamand-logo

Duge udlejning

Aamands duge udlejning tilbyder klassiske hvide stofduge og flotte hvide stofservietter der passer til ethvert festbord. Duge udlejning og salg af duge til festlige arrangementer hvor der skal være stil og elegance.

I vores duge udlejning kan du leje stofduge og servietter i forskellige farver og størrelser. I vores duge udlejning anbefaler vi også at bruge Duni's kraftige servietter sammen med stofduge.

Duge udlejning – nemt og bekvemt

Aamands duge udlejning giver dig frihed og frigiver ressourcer til alt det andet der skal arrangeres. Vi leverer flotte hvide duge, der er 100 % rensede og pænt foldede. Du skal intet foretage dig efter festen, andet end at aflevere de lejede duge til vores duge udlejning. Er der spildt lidt på dugen, er det intet problem – vi renser dem igen efter endt udlejning.

Aamands duge udlejning til rimelige priser

Hos Aamands duge udlejning finder du både kvalitets duge til udlejning af stof, og kvalitets papirduge som du køber. Vi kan vejlede dig i hvilken løsning der vil passe bedst til jeres arrangement. Farver og sammensætninger som du måske ikke selv lige havde tænkt på, kan være nogle af de idérige forslag vi kan komme med. 

Vi baserer al vores rådgivning, både i forbindelse med duge udlejning samt salg og udlejning af alle vores andre festtilbehør, på mange års erfaring og feedback fra vores kunder. Du er derfor altid i trygge hænder med Aamands Udlejningscenter og duge udlejning.
Aamands duge udlejning - altid god service og høj standard Når du besøger os eller bruger vores duge udlejning mærker du straks, at vi lever af vores kunder. Vi går op i at vores kunder er tilfredse og kommer igen, og igen. Blandt andet derfor er vi altid meget interesserede i, at du har succes med dit arrangement.

Har du spørgsmål til din online bestilling, eller andre ting du har brug for at få afklaret, er vi parate til at hjælpe dig videre. Kontakt os i dag på telefon 74 50 64 40 eller via e-mail info@aamands.dk.

Torsdag d. 13 juni 2024
Aamand Udlejningsright - Hurtigt prisoverslag over din fest

Aamands blog:

Aamand udlejingscenter logo

Over 30 års erfaring med udlejning af telte, borde, stole og service.

baggrund

Gå til mobilwebsite      Aamand Udlejningscenter - alle priser er i DKK og incl. moms excl fragt.

Tlf 74 50 64 40

-

Vojens: Ringtvedvej 8, 6500 Vojens

-

Tlf 74 62 64 45

-

Aabenraa: Brunde Vest 2B, 6230 Rødekro 

-

Fax 74 50 61 29

Aamand Udlejningscenter facebook Cookie-indstillinger - Privatlivspolitik Aamand udlejingscenter dankortAamand udlejingscenter visakort