Aamand-logo

Jukebox udlejning

Vores jukebox udlejning giver dig det perfekte alternativ det ofte meget dyre livemusik. I vores jukebox udlejning kan du vælge den løsning der passer bedst til jeres arrangement. 

Aamands jukebox udlejning har karaoke maskiner og jukeboxe for enhver smag, indeholdende et kæmpeudvalg af musik fra hitlisterne i dag og i går. Se mere i vores webshop under jukebox udlejning.

Billig jukebox udlejning 

Aamands jukebox udlejning tilbyder løsninger til alle størrelser budgetter og festlokaler. Vores priser er så lave at alle kan være med. Vælger du eksempelvis en løsning fra vores jukebox udlejning som alternativ til livemusik, er der som regel rigtig mange penge at spare. Vores jukebox udlejning er konkurrencedygtig, og tåler naturligvis altid sammenligning. Det er både nemt og billigt at leje jukeboxe på Aamands.dk.

Har du brug for at spille et ekstra stort lokale op, kan du vælge at leje ekstra højttalere samt en praktisk fjernbetjening. 

Tal med vores jukebox udlejning og få god musik fra en af vores flotte og velspillende jukeboxe. Det løfter altid stemningen i ethvert selskab.

Jukebox udlejning med den smarteste jukebox på markedet 

I vores store udvalg af festtilbehør og festlige indslag finder du den måske smarteste jukebox på markedet. Sir Juke er svaret til dig, der både har brug for en jukebox, en musiker og en DJ. 

Sir Juke byder blandt meget andet på et kæmpeudvalg i forskellige musiktemaer - eksempelvis 60'er, 70'er og 80'er-musik. Lej Sir Juke i vores jukebox udlejning, så kan du selv lave dine egne spillelister, du kan styre lydniveauet for musik og speak, samt bruge maskinen som traditionel jukebox, med tusindvis af kendte og populære musiknumre. 

Jukebox udlejning med alt til festen

Sir Juke er flagskibet i vores jukebox udlejning, med specialindspillede ”skåle-sange” og ”syng-med/fælles-sange” på menuen. Derudover er den programmeret med smarte DJ-temaer inklusiv speak undervejs, der er tilpasset forskellige aldersgrupper. Denne smarte feature, gør det hele lidt mere levende, ligesom du kan vælge at få musik akkompagnement på klaver, til forskellige festsange.

Når festen skal tages ind i en ny fase følger der diskolys med Sir Juke jukeboxen, således du kan sætte gang i dansegulvet med diskolys og et af de forskellige DJ temaer.

Spørg eventuelt i vores jukebox udlejning, eller se specifikationen her på vores hjemmeside, om der er mulighed for at tilkoble MP3-, CD-afspiller eller mikrofon.

Kontakt vores jukebox udlejning dag hvis du vil høre mere om vores smarte jukeboxe. Kontakt os på telefon 74 50 64 40 eller på e-mail info@aamands.dk.

Læs mere angående jukebox udlejning og udvalget

Torsdag d. 13 juni 2024
Aamand Udlejningsright - Hurtigt prisoverslag over din fest

Aamands blog:

Aamand udlejingscenter logo

Over 30 års erfaring med udlejning af telte, borde, stole og service.

baggrund

Gå til mobilwebsite      Aamand Udlejningscenter - alle priser er i DKK og incl. moms excl fragt.

Tlf 74 50 64 40

-

Vojens: Ringtvedvej 8, 6500 Vojens

-

Tlf 74 62 64 45

-

Aabenraa: Brunde Vest 2B, 6230 Rødekro 

-

Fax 74 50 61 29

Aamand Udlejningscenter facebook Cookie-indstillinger - Privatlivspolitik Aamand udlejingscenter dankortAamand udlejingscenter visakort