Aamand-logo

Fadølsanlæg leje

Skal der være fest så lad der være fest. Hos Aamand Udlejningscenter har vi blandt andet fadølsanlæg til leje. Skal du have et kvalitets fadølsanlæg til leje er du kommet til det rigtige sted.
Hos os kan du få et lækkert fadølsanlæg til leje i kortere eller længere perioder, afhængig af hvor længe dit arrangement varer og hvor tørstige dine gæster er.

Fadølsanlæg lejepris i bund

Aamand Udlejningscenter tilbyder fadølsanlæg lejepriser der ligger helt i bund. Vi tilbyder fadølsanlæg til leje med Fuglsangs kvalitets øl. Du kan frit vælge imellem Fuglsangs forskellige kvalitets fadøl. 
Det er naturligvis sådan, at du ved fadølsanlæg leje gennem Aamand Udlejningscenter, kan aflevere de ubrudte fustager retur. Dermed kan du sikre dig mod at løbe tør for øl midt i arrangementet.

Vi har fadølsanlæg til leje og alt tilbehøret du skal bruge 

Når du vælger et af vores flotte fadølsanlæg, lejer du anlægget med tappehaner. Derudover skal du bruge kulsyre, fustager og måske også engangsglas. Vi har de bedste priser samt den bedste service på markedet, og vi er altid parat til at vejlede dig, om hvor meget du skal bestille for ikke at løbe tør. Du kan altid trække på vores erfaring med fadølsanlæg, lejet ud til alle typer fester og arrangementer. 

Fadølsanlæg til leje og et udlejningscenter der vil dig det bedste

Når du vælger din fadølsanlæg leje hos Aamand Udlejningscenter, mærker du med det samme, at vi lever af vores kunder. Vi går op i at vores kunder føler sig tilfredse og vælger at komme igen, og igen. Derfor er vi også altid meget interesserede i, at du har stor succes med dit arrangement eller fest.
Har du spørgsmål til din online bestilling, eller andre ting du har brug for at få afklaret, er vi parate til at hjælpe dig videre. Kontakt os i dag på telefon 74 50 64 40 eller via e-mail info@aamands.dk.

Onsdag d. 24 april 2024
Aamand Udlejningsright - Hurtigt prisoverslag over din fest

Aamands blog:

Aamand udlejingscenter logo

Over 30 års erfaring med udlejning af telte, borde, stole og service.

baggrund

Gå til mobilwebsite      Aamand Udlejningscenter - alle priser er i DKK og incl. moms excl fragt.

Tlf 74 50 64 40

-

Vojens: Ringtvedvej 8, 6500 Vojens

-

Tlf 74 62 64 45

-

Aabenraa: Brunde Vest 2B, 6230 Rødekro 

-

Fax 74 50 61 29

Aamand Udlejningscenter facebook Cookie-indstillinger - Privatlivspolitik Aamand udlejingscenter dankortAamand udlejingscenter visakort