Aamand-logo

Musikbox

Skal der være fest skal der også være en musikbox. Vælg den musikbox der passer bedst til jeres arrangement. Aamand Udlejningscenter har karaoke maskiner og jukeboxe for enhver smag.

Musikboxe er med til at løfte stemningen i ethvert selskab. Vores jukeboxe har et kæmpeudvalg af musik både fra hitlisterne i dag og i går. Se mere i vores webshop under jukeboxe.

En anden form for musikbox, er vores altid sjove og underholdende karaokeanlæg. Lad dine gæster være aktive i musikunderholdningen. Nogle af gæsterne vil helt sikkert overraske positivt, mens andre måske mere er et underholdende indslag end et egentlig musikalsk et af slagsen.


Musikboxe til enhver pengepung 

Aamand Udlejningscenter tilbyder musikboxe til alle budgetter og festsale. Du kan eksempelvis leje ekstra højttalere og fjernbetjening til henholdsvis vores jukeboxe og karaokeanlæg. 

Vores priser på musikboxene er yderst konkurrencedygtige, og tåler til enhver tid sammenligning. Det er på én og samme tid både nemt og billigt at leje musikboxe på Aamands.dk.


Smarteste musikbox på markedet

Aamand Udlejningscenter har blandt andet den smarteste musikbox på markedet; Sir Juke Jukeboxen.
Denne super smarte musikbox er svaret til dig der både har brug for en Jukebox, en musiker og en DJ. 

Sir Juke indeholder et kæmpeudvalg i musiktemaer - eksempelvis 60'er, 70'er og 80'er-musik. Du kan lave dine egne spillelister, du kan selv styre lyd, lister og features samt bruge den som traditionel jukebox med tusindvis af musiknumre. Derudover har den specialindspillede ”skåle-sange” og ”syng-med/fælles-sange” på menuen. 

Smarte DJ-temaer med speak undervejs der er tilpasset forskellige aldersgrupper, gør det hele lidt mere levende, ligesom du kan vælge at få musik akkompagnement på klaver til forskellige festsange, 1 - 12 vers.

Skal festen gå ind i en lidt vildere fase medfølger der diskolys, så du kan sætte gang i dansegulvet med diskolys og en af de forskellige DJ's.

Denne smarte musikbox giver samtidigt mulighed for at tilkoble MP3-, CD-afspiller eller mikrofon.

Kontakt os i dag hvis du vil høre mere om denne, eller andre af vores smarte musikboxe. Kontakt os på telefon 74 50 64 40 eller på e-mail info@aamands.dk.

Onsdag d. 21 februar 2024
Aamand Udlejningsright - Hurtigt prisoverslag over din fest

Aamands blog:

Aamand udlejingscenter logo

Over 30 års erfaring med udlejning af telte, borde, stole og service.

baggrund

Gå til mobilwebsite      Aamand Udlejningscenter - alle priser er i DKK og incl. moms excl fragt.

Tlf 74 50 64 40

-

Vojens: Ringtvedvej 8, 6500 Vojens

-

Tlf 74 62 64 45

-

Aabenraa: Brunde Vest 2B, 6230 Rødekro 

-

Fax 74 50 61 29

Aamand Udlejningscenter facebook Cookie-indstillinger - Privatlivspolitik Aamand udlejingscenter dankortAamand udlejingscenter visakort